Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Καλοκαιρινά ραντεβού στην πανέμορφη αυλή της Παλαιάς Ελιάς στον Στρόβολο

Όμορφες βραδιές στην πόλη για φαγητό στο αγαπημένο μας στέκι

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2024

Το καλοκαίρι στη Λευκωσία είναι ξεχωριστό. Εδώ οι βραδιές έχουν δροσιά και όμορφες προτάσεις για έξοδο στην πόλη. Ο έναστρος ουρανός της πρωτεύουσας γίνεται πυξίδα κι οδηγός, για κάθε νόστιμο στέκι και αυλή της πρωτεύουσας.

Μία από τις ιδανικότερες επιλογές για βραδυνή έξοδο αυτό το καλοκαίρι στην πρωτεύουσα, είναι αυλή του γνωστού εστιατορίου του Στροβόλου Παλαιά Ελιά. Μία πρόταση εξόδου που αγαπήθηκε τόσο από Λευκωσιάτες όσο και λάτρεις του καλού φαγητού από όλο το νησί που κλείνουν τραπέζι για να απολαύσουν τις νοστιμιές της Παλαιάς Ελιάς.

Photo 02.jpg

Ο χώρος της Παλαιάς Ελιάς είναι ιδιαίτερος, προσεγμένος και ξεχωρίζει με κύριο πρωταγωνιστή τώρα το καλοκαίρι την περιποιημένη αυλή της με την εντυπωσιακή ελιά να δεσπόζει στον χώρο. Εδώ, θα απολαύσεις με άνεση και άψογη εξυπηρέτηση φαγητό και ποτό, με το πράσινο να σε περιτριγυρίζει.

Photo 03.jpg


Η Παλαιά Ελιά φροντίζει να ανανεώνει πολύ συχνά το μενού της δημιουργώντας πιάτα με έμφαση στις γεύσεις του τόπους μας, νόστιμες κυπριακές συνταγές με σύγχρονες πινελιές και δημιουργικά twist που απογειώνουν τις γεύσεις στον ουρανίσκο μας. Η φιλοσοφία του εστιατορίου κινείται γενικά σε προτάσεις για τη μέση ώστε οι παρέες να μοιράζονται και να απολαμβάνουν διάφορες γεύσεις και συνταγές. Το δροσερό καλοκαιρινό αεράκι θα σε συντροφεύει απολαμβάνοντας το δείπνο σου που θα το παντρέψεις αρμονικά με καλό κρασί από τις καλά ενημερωμένες λίστες του εστιατορίου που επιλέγει ξεχωριστές ελληνικές και κυπριακές ετικέτες για την κάβα του.

Photo 01.jpg

Κάθε όμορφη νύχτα επενδύεται με υπέροχες μουσικές επιλογές. Η Παλαιά Ελιά διαθέτει ένα εξαιρετικό playlist με επιλογές τραγουδιών από τα 80s και 90s μέχρι το σήμερα που θα σου κάνουν ακόμη πιο όμορφη την βραδιά σου.

Το σκηνικό ολοκληρώνεται με ένα υπέροχο lounge vibes, ιδανικό για τα καλοκαιρινά μας βράδια. Σημείωσε, πως, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για χώρο στάθμευσης αφού το εστιατόριο διαθέτει ένα άνετο χώρο πάρκινγκ.

Κι αυτό το καλοκαίρι θα περάσουμε αξέχαστες, δροσερές βραδιές με καλό φαγητό, κρασί και μουσική στην όμορφη αυλή της Παλαιάς Ελιάς στον Στρόβολο που συζητιέται!

(22252600) Σταδίου 44, Στρόβολος, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close